Roláda z vepřového masa s vejci a klobáskou - jídlo k rychlému podáváníRoláda z vepřového masa, ručně plněná vaječnou fáší s kousky klobásy, v jemné omáčce z restované cibule, hořčice a vajec, představuje luxusní pochoutku, která je ideální pro přípravu během kempování nebo při outdoorových aktivitách. Ideální chuťovou kombinaci tvoří s celozrnnou rýži, která dokáže zvýraznit všechny složky tohoto pokrmu.Klíčové vlastnosti rolády z vepřového masa EXPRES MENU:balení: 300 g (1 porce)složení bez lepku a bez éčekhotové sterilované jídlo od české rodinné firmy z Trutnovasnadná a rychlá přípravaideální pro přípravu na cestách nebo během kempování a stanováníSložení rolády z vepřového masa EXPRES MENU:vepřová kotleta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, vejce, sýr Eidam (mléko, sůl, sýrařské kultury), vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl kamenná, pepřPříprava rolády z vepřového masa EXPRES MENU:Vepřovou roládu EXPRES MENU můžete připravit třemi způsoby:Sáček s jídlem vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte zhruba 2 až 3 minuty při výkonu300 W nebo dokud nebude jídlo teplé. Při ohřevu buďte opatrní, delší doba ohřevu může vést k deformaci obalu.V další variantě stačí vyprázdnit obsah sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě zhruba 2 minuty.Pokud nemáte k dispozici mikrovlnnou troubu, stačí sáčky vložit do hrnce s vařící vodou zhruba na 10 minut. Před podáváním jídla promačkejte.SkladováníVýrobek skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.Datum spotřebyMinimální trvanlivost je uvedena na obalu. Obvyklé datum spotřeby jsou 2 roky.Nutriční hodnoty na 100 gEnergetická hodnota:496 kJ / 118 kcalTuky:7,5 gNasycené mastné kyseliny:2 gSacharidy:4,3 gz toho cukry:0,9 gBílkoviny:9,5 gVláknina:0,4 gSůl:1,2 g