Porce: 1 Hmotnost: 400g Popis: Komplet Menu. Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Přílohou je dušená rýže. Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové misce. Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - uvolněte fólii na protilehlých stranách misky a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C na cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min. Po odstranění fólie je možné pokrm konzumovat přímo z misky nebo přendat na talíř. Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost do: viz obal. Doba spotřeby - 1,5 roku Složení: rýže parboiled (41,5 %), hovězí maso zadní (15,9 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, uzená slanina (vepřové sádlo), hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl kamenná, pepř. Informace pro alergiky: hořčice, vejce. Výživová hodnota na 100g Energetická hodnota 499,5 kJ / 119 kcal Tuky 5,4 g Nasycené mastné kyseliny 1,2 g Sacharidy 12,2 g Cukry 2,3 g Bílkoviny 5,4 g Sůl 0,81 g POTRAVINA BEZ LEPKU Hotové jídlo trvanlivé skladujte při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby jídel KOMPLET MENU je 24 měsíců.