Zeleninový vývar EXPRES MENU 500 g

164360_102.jpg?1719226378_1
(0x)
Kód
HT1118
EAN
8594043796157
Hmotnost
0,6 kg
Dostupnost
více jak 10 ks kusů
Naše cena s DPH
89,00 Kč/ks
ks

Popis

Jemně solený vývar - ideální surovina do outdoorových kuchyní, bez náročné přípravyŠest hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny je jemně solený a ideální jako základ pro polévky, omáčky nebo italské rizoto. Tento vývar dodá pokrmu výjimečnou chuť a vůni, aniž by bylo potřeba přidávat dochucovadla.Rychlé řešení pro přípravu jídel během pobytu v přírodě, při kempování nebo karavaningu.Klíčové vlastnosti zeleninového vývaru EXPRES MENU:balení: 500 g (2 porce)složení bez lepku a bez éčeksterilovaný výrobek od české rodinné firmy z Trutnovasnadná přípravaideální pro přípravu na cestáchSložení zeleninového vývaru EXPRES MENU:vývar ze zeleniny (voda, mrkev, petržel, cibule, celer, pórek, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celýPříprava zeleninového vývaru EXPRES MENU:Zeleninový vývar od EXPRES MENU můžete připravit třemi způsoby:Sáček s jídlem vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte zhruba 2 až 3 minuty při výkonu300 W nebo dokud nebude jídlo teplé. Při ohřevu buďte opatrní, delší doba ohřevu může vést k deformaci obalu.V další variantě stačí vyprázdnit obsah sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě zhruba 2 minuty.Pokud nemáte k dispozici mikrovlnnou troubu, stačí sáčky vložit do hrnce s vařící vodou zhruba na 10 minut. Před podáváním jídla promačkejte.SkladováníVýrobek skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.Datum spotřebyMinimální trvanlivost je uvedena na obalu. Obvyklé datum spotřeby jsou 2 roky.Nutriční hodnoty na 100 gEnergetická hodnota:47,6 kJ / 11,0 kcalTuky:0,05 gNasycené mastné kyseliny:0,01 gSacharidy:2,8 gz toho cukry:1,81 gBílkoviny:0,05 gVláknina:0,1 gSůl:0,37 g

Parametry

Parametry produktu  Zeleninový vývar EXPRES MENU 500 g

Hmotnost (Kg)
0.600000
Hloubka
6
Šířka
15
Výška
20

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články